services

Kopen of huren

Kunst kopen met gevoel.

Kunst inspireert en blijft boeien. Welke kunst dat met u doet is heel persoonlijk. Zit dat in levendige kleuren of juist in strakke tinten? Of zit dat in kunst dat de verbeelding in gang zet of in kunst dat bijna fotorealistisch is geschilderd? Kortom, kunst kopen is heel persoonlijk en daar help ik u graag bij. 

Fotoproef

Natuurlijk is het spannend om een kunstwerk te kopen zonder het werk echt gezien te hebben. Daarom bied ik u de mogelijkheid om een foto van de gewenste ruimte naar mij op te sturen via whatsapp. Digitaal zet ik uw gekozen kunstwerk in uw eigen foto.

Prijs opvragen

Wilt u de prijs weten van één van de beschikbare kunstwerken? Kies uw favoriet en stuur een bericht met een verzoek tot prijsopgave.

Levering

Na betaling bent u de nieuwe eigenaar en kunt u het kunstwerk ophalen en zelf op locatie plaatsen. Buiten de muren van het atelier bent u zelf verantwoordelijk voor een verzekering en transport. Als nieuwe eigenaar ontvangt u een eigendomsbewijs.

Retourzending

Bevalt uw kunstwerk niet, dan heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen het onbeschadigde kunstwerk terug te zenden. Het zogenaamde herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het kunstwerk fysiek in bezit krijgt. Om uw kunstwerk retour te zenden, kunt u contact met mij opnemen via de contactpagina of via whatsapp. Retourzending is niet mogelijk bij beschadiging.

Huren is sparen.

Probeer uw gekozen kunstwerk uit met een huurperiode van (minimaal) 6 maanden. Het maandelijkse tarief bedraagt €36,- per maand. Van dit bedrag betaalt u €18,- aan huur en spaart u €18,-. Is het kunstwerk niet meer weg te denken uit uw interieur? Dan kunt u na afloop van de huurperiode verlengen of het spaartegoed laten verrekenen met de aankoopprijs.