Contact

Kan ik u helpen?

Volg het atelier

06-301 367 29

vdwetering@live.nl

Uw bericht betreft ...

8 + 14 =

Veel gestelde vragen

Ik heb interesse in een werk, wat nu?

U kunt het beste een bericht sturen via de contactpagina. Ik neem dan contact met u op inzake de levertermijn en de kosten. Na aankoop van een origineel kunstwerk ontvangt u een eigendomscertificaat.

Als ik meerdere kunstwerken aanschaf, ontvang ik dan korting?

Als u meerdere kunstwerken wilt aanschaffen, dan ga ik zeker het gesprek met u aan en korting zit er in!

Maakt u werk in opdracht?

Ja en nee, ik wil wel opdrachten aannemen als ik uw belevingswereld mag gebruiken als inspiratiebron maar nog steeds vrij werk kan maken. Dat houdt in dat ik open sta voor een gesprek en dat u de eerste koper van het werk mag zijn als het eindproduct u bevalt. Ik heb nog steeds de vrijheid als kunstenaar en u heeft de vrijheid om het af te nemen of niet.

Kan ik een origineel kunstwerk tijdelijk huren?

Ja u kunt een origineel kunstwerk huren als deze nog niet is verkocht. De huurperiode is minimaal zes maanden. Na afloop kunt u het termijn verlengen of een ander kunstwerk huren. Gehecht geraakt aan het kunstwerk? Dan kunt u het kunstwerk kopen en de huurpijs wordt in mindering gebracht van de koopsom.

Maakt u ook portretten?

Nee, ik maak geen portretten als het om realistisch schilderen betreft. Mijn werk is abstract.

Verkoopt u ook reproducties van een kunstwerk?

Alleen originele kunstwerken worden gemaakt en verkocht in het atelier. Mijn werk is ‘one of a kind’ en dat houd ik graag zo. Reproducties zijn normaliter misschien goedkoper maar ik hanteer betaalbare prijzen voor mijn originele werken en dat betekent voor u dat ook u een origineel kan kopen.

Als ik een origineel kunstwerk koop, hoe gaat de levering en betaling dan?

Originele kunstwerken bestelt u en betaald u bij Monique van de Wetering. Na betaling ontvangt u een eigendomscertificaat en bent u zelf verantwoordelijk voor het transport en de ophanging van het kunstwerk.

art is contagious

Kunstwerk nodig?